FŐOLDAL LAKÁSBÚTOR IRODABÚTOR BEMUTATKOZÁS TERVEZÉS MEGVALÓSÍTÁS ELÉRHETŐSÉG
 
BEMUTATKOZÁS
 
  KONVERGENCIA ÉS DIVERGENCIA  
 
Kollégáink 33-42 éves szakemberek, de alkalmazunk friss diplomás tervezőket is, mert a legfrissebb ötletekhez a szakmaiság és nagy gyakorlat sokszor nem elegendő, inkább gátló tényező. Ugyanakkor a szakmai tapasztalat hozza meg a kivitelezésben a minőséget.
  SZAKMAISÁG
 
Cégünkben, ha dolgozóink munkatapasztalatát összeadjuk, egy évszázados tapasztalat gyűlt össze a klasszikus tervezéstől a minimálon át az eklektikus bútortervezésig. Szinte minden diszciplínának megtalálhatóak nálunk lelkes hívei, hogy ne a mi tudásunk és képzettségünk szabjon határt a megrendelő szárnyaló elképzeléseinek.
  IGÉNY SZERINT
 
Ha a vevő úgy akarja, egy személyes találkozást, az igények megismerését, valamint egy kis méricskélést követően teljesen kidolgozott tervet rakunk le a megrendelő asztalára, pontosabban egy tervező szoftverrel megmutatjuk, miképpen festene a valóságban, maguk a termek bebútorozott állapotban. Nálunk arra is lehetőség nyílik, hogy a megrendelő maga tervezze meg a bútorait, és mi csak legyártjuk őket.
  A VEVŐK HELYE ÉRTÉKRENDÜNKBEN
 
Ha a fentiekből egy meglehetősen rugalmas, totálisan vevőközpontú szervezet képe tárul szemei elé, akkor nem téved. Igen, mi ilyennek terveztük vállalatunkat, ezek vagyunk mi. A mi ügyfeleink pedig azok az igényes emberek, akik többre vágynak a svéd egyenbútoroknál.
FŐOLDAL LAKÁSBÚTOR IRODABÚTOR ABLAK VÍZSZIGETELÉS VILLANYKAPCSOLÓ ELÉRHETŐSÉG
Adatvédelmi tájékoztató